Ohjelmistossa

 • 04.11.2019
  Uusi Late Lammas elokuva FARMAGEDDON

  Su 10.11. klo 16.00
  Kesto 88 min
  -S-
  Liput: 8 €
  Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.
  Kun ilkikurinen mutta hellyyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehäväkseen auttaa kaukaa galaxin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin.
  LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaxin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä?Salittu 88 min

  Lue lisää
 • 04.11.2019
  MARIAN PARATIISI

  MARIAN PARATIISI


  Pe 8.11. klo 18.30

  Kesto 1 h 51 min

  -K12-

  Liput: 10 €

  1920-luku, Kokkola. Karismaattinen ja enkelimäinen Maria Åkerblom johtaa vainotun lahkonsa jäsenet Helsinkiin, jossa he matkansa välietappina majoittuvat kauniiseen huvilaan, Villa Toivolaan. Öisin Maria vajoaa transsiin ja saarnaa seuraajilleen enkelin hänelle välittämää sanaa. Yksi Marian omistautuneimmista seuraajista on uskossaan kiihkeä, teini-ikäinen Salome. Mutta mitä kätkeytyy magneettisen kiehtovan Marian ulkokuoren taakse?

  Marian paratiisi on ohjaaja Zaida Bergrothin neljäs pitkä elokuva. Virossa ja Suomessa kuvattavan elokuvan ovat käsikirjoittaneet Anna Viitala ja Jan Forsström.

  Ohjaus: Zaida Bergroth

  Käsikirjoitus: Anna Viitala, Jan Forström

  Näyttelijät:
  Maria Åkerblom – Pihla Viitala
  Salome – Satu Tuuli Karhu
  Malin – Saga Sarkola
  Eino Vartiovaara – Tommi Korpela
  Saga – Elina Knihtilä
  Lasse – Jan Korander

  Lue lisää
 • 04.11.2019
  Mestari Cheng

  Su 10.11. klo 18.00
  Kesto 1h 54 min
  -K7-
  Liput: 10 €
  Mestari Cheng on elokuva hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta. Kiinalainen Chu Pak Hong , joka on saanut parhaan nuoren näyttelijän palkinnon Hongkongissa, esittää elokuvan nimiroolin ja yhdessä Anna-Maija Tuokon kanssa he muodostavat elokuvan pääparin. Herkullisena sivuosakaksikkona elokuvassa nähdään Vesa-Matti Loiri ja Kari Väänänen. Mestari Cheng on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa.
  Mestari Cheng kertoo kiinalaisesta mestarikokki Chengistä (Chu Pak Hong), joka saapuu yllättäen poikansa kanssa suomen Lappiin, Kittilään. Sattumien kautta Cheng päätyy kokkaamaan Sirkan (Anna-Maija Tuokko) baariin ja hän tuo todella uusia ja erikoisia makuja paikallisille, joista Vilppula ja Romppainen (Vesa-Matti Lori ja Kari Väänänen) käyvät syömässä baarissa joka päivä. Pikkuhiljaa Cheng ystävystyy Sirkan baarin pitäjän ja asiakkaiden kanssa samalla kun Sirkka koittaa ratkaista arvoitusta Chengin tulosta Suomeen.

  Ohjaus:
  Mika Kaurismäki
  Käsikirjoitus:
  Hannu Oravisto
  Näyttelijät:
  Anna-Maija Tuokko, Chu Pak Hong, Vesa-Matti Lori, Kari Väänänen

  Lue lisää